SON YAZILAR
latest

İngilizcenizi Geliştirmek İçin Konusarakogren.com

Hafta Sonu Veya Hafta İçi İngilizce Kurslarıyla Sizde İngilizcenizi Geliştirmek İçin Konusarakogren.com


İngilizce de kursiyerlerin kafasını en çok meşgul eden konulardan biri de gramer konusudur yani dilbilgisi. Aslında kullanımı ve uygulaması oldukça basit ve ingilizce in on at olarak karşımıza çıkan kalıpların Türkçede bulduğu karşılık zaman belirli gün ay yıl ya da mevsimlerdir. Cümlelerin kuruluşlarına ya da cümle gidişine göre değişen anlamlarda kafalar karışmaya başlıyor bu durumun asıl sebebi de sadece belli konuları öğrenmeye yönelmek olmaktadır. Mesela sadece gramer öğrenmeye ya da sadece kelime ezberine yönelir İngilizce öğrenmek isteyenler oysaki tüm bunlar tek bir süreç içinde aynı anda yürütülmesi gereken konulardır. Bunun bilincinde olarak eğitimlere devam ederseniz işler daha da kolaylaşır fakat burada yine daha önce bahsettiğimiz bir sorun ortaya çıkmaktadır. Uygulama sorunu. Tüm bu bilgiler kolay gibi görünse de üst üste bilgiler birikmeye başlanınca ne nerede kullanılıyor birbirine giriyor bu sorunun ise tek bir çözüm yolu var o da bol bol pratik yapmaktır.

İngilizce eğitiminde kursiyerleri zaman zaman zorlayan başka bir konu vardır ki bunlar da zamanlardır. Zamanların kullanımı oldukça basit olmasına rağmen zamanların kullanılma durumlarına göre cümledeki fiillerin yapılarında gerçekleşmesi gereken değişiklikler işleri bir nebze karıştırıyor. Mesela zamanlar içinde Türkçe de –di ekini karşılayan ve ingilizce was were olarak kullanılan cümlelerin içinde kullanılan fiil –ing takısı kullanılarak bu bahsettiklerimize küçük bir örmektir. Hâlbuki Türkçe de bu zamanların kullanımına nasıl fark etmeden düzgünce yapabiliyoruz. Aslında bu bir uygulama işidir. Düzenli olarak öğrenilen bu bilgiler uzman eğitmenler denetiminde pratikte hayat bulduğu zaman bunca kafa karıştıran fiiller edatlar ve daha pek çok gramer kuralları bir anda hayatınızı yerleşecek ve rahatlıkla kurduğunuz cümleye nasıl uygulamanız gerektiğini öğreneceksiniz. Ana dili İngilizce olan eğitmenlerimiz ile tanışın ve siz de İngilizce konuşabilmenin hazzını yaşayın.

İngilizce artık tüm dünyada ortak olarak kullanılan her dinden her kültürden insan iletişimi sağlayan ortak bir dil haline gelmiştir. Durum bu halde olunca da İngilizce öğrenmek artış günümüzde şart olmuştur. Zaten pek çok firma ya da şirket artık bünyesinde İngilizcesi olmayan personel istememekte ve hatta personel alımı için çıkılan ilanlarda dil şartını ilk sıraya koymaktadır. Aslında İngilizce öğrenmek öyle zannedildiği kadar zor bir şey değildir. Hatta öyle ki İngilizce öğrenmek dünyada konuşulan pek çok dili öğrenmekten bile kolaydır. Sadece bunun için doğru eğitim tekniklerinin kullanılması gerekmektedir. Bizlerin konuşarak öğrenmenin etkili olduğunu düşünerek geliştirdiğimiz sistemimize http://www.konusarakogren.com/blog/ydsde-ne-sorulur/ verilen link aracılığı ile kolaylıkla değerlendirme yapabilirsiniz. Aslında kurs arayışına girip de kurslardan pek çok şey öğrenen bir çok insan elbette ki vardır fakat problem bu öğrenilenlerin pratiğe dökülmesi gerektiği zaman ortaya çıkmaktadır. Eğer siz de bundan yakınanlardansanız konuşarak öğren ailesine katılın ve bu şekilde olup da bildiği İngilizceyi kullanamayan hatta sıfırdan İngilizce öğrenmeye başlayıp da eğitimler sonunda oldukça iyi düzeyde ve akıcı bir dil konuşabilen 21 binden fazla kursiyerimizden biri olun. İngilizceyi konuşabilmek neden önemlidir anlamak yetmez mi diye düşünenler elbette ki vardır. Bu sorular ile kafası meşgul olan kişilerin aklında haliyle yds gibi devlet kurumlarının üst düzey personel almak için aradığı şartlardan biri olan bir sınavdan yüksek puan almak ve kurumlara girebilmektir. Fakat bildiğiniz ve anladığınız bir dili konuşamıyor ve kendinizi derdinizi ifade edemiyorsanız bu dilin size nasıl bir faydası olur ki? İşte bu sebeple öğrenileni uygulama yöntemi tercihimizdir.

« PREV
NEXT »

Hiç yorum yok

Yorum veya eleştiri göndermenizi bekliyoruz

Bumerang - Yazarkafe